Använd mjukt rumstempererat smör istället så kommer du inte behöva lika mycket mjöl. Du vet att degen är färdigknådad genom att ta en bit deg och dra ut den tunt, går degen inte sönder så har du starka glutentrådar och därmed har du knådad tillräckligt länge
Alltså hittar man en lösning som fungerar, så slipper man bli en gnällig surtant/surgubbe och gör istället något bra av det som ändå inte går att undvika
Ofta handlar det också om att prioritera annorlunda. Genom att laga mat från grunden från bra råvaror sparar man pengar, får godare mat och dessutom bestämmer du själv vad maten ska innehålla
Har ni också barn som inte gillar grönsaker och sallad. Tror att det är rätt vanligt tyvärr, så nu ska jag tipsa om en superbra maträtt som jag fick testa genom Middagsfrids barnkasse
Svampbiffar, får det kallas så. Några andra justeringar gjorde jag också. Det pågår en hel del diskussioner om att det är felaktigt att använda namnen biffar, bullar eller korvar till sådant som inte är tillverkat av animaliska ursprungsprodukter
Kontrollera då och då så att inte någon av frukterna möglat. Tomatplantor kan dra med sig bladmögelsporer in och ju mindre fukt de får med sig desto bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.