Krydda med salt och peppar. Sjud på medeltemperatur. Många kramar från Birgitta. Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skriven av Maria Wirén. Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper
Barnen körde utan dressing ochmed bearnaisås, så blev de också nöjda. Detär för övrigt alltid bra med en välfylld kyl det liksom gynnar kreativiteten en aning
Sila och pressa ut vattnet. Vispa ägg och mjölk. 1färdig skivad korv, t ex pepparoni, chorizo eller salami. 1prästost, gärna 1878, (17%). 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar. Täck över -kanterna med ugnsfolie efter ca 15 min
Här hemma går det inte så mycket saft så därför passade jag på att koka en variant med lite mindre socker och denna läskande dryck passar väldigt bra som måltidsdryck
Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Ost- och kexspecialisten i gänget fixade till ett berg av gucka att dippa med salta kex. Innan själva middagen medköttfärspaj, sallad och en väldigt god dressing så gjorde jag quesadillas på löpande band i köket
Hittade detta receptet från Arla på ett paket vispgrädde, men jag gjorde om det en aning. (Det går att koka upp alla ingredienser ochsen lägga i den råa köttet, men köttet får en annan konsistens då)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.