Läcker bacon och purjopaj
Engdahls Blogg
Engdahls Blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Älskar denna paj och pajskalet använder jag till olika sorters pajer.
  •  
  • Till pajskalet behöver du
  • 1 ägg 1 dl Créme Fraiche
  • 1,5 dl Pofiber
  • 50 gr tärnat smör
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 1 tsk Fiberhusk
  • Lite salt.
  • Använd degkrokarna på elvispen eller matberedaren och tryck ut degen i en pajform.
  •  
  • Förgrädda i ca 15 minuter på 200 grader Till fyllningen använder jag
  • 2 paket bacon
  • 1 stor purjolök
  • 3 ägg 2 dl grädde
  • 1 dl Créme Fraiche
  • 2-3 dl riven ost (blandar vad jag har hemma)
  • kryddor
  • Klipp eller strimla baconet och knaperstek detta.
  • Hacka sedan purjolöken och låt den steka med i pannan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.