Hacka lök och vitlök och stek tillsammans med köttfärsen. Torka av vattnet från auberginen med papper och stek alla skivor på båda sidor i lite olja på hög värme tills de får lite färg
Servera med en sallad på kamutvete och guacamole medyoghurt. Ta pannan från värmen och rör ner persilja, det mesta av osten och smaka av med salt och peppar
Nåja, med en indiskt matlagningskurs i ryggen serverar jag (i mitt tycke) indisk mat av betydligt högre kvalitet än samtliga restauranger jag provat mig igenom i Malmö
Servera med god sallad. 500 g köttfärs (blanda med 2 msk oxfond , 1 tsk var av timjan ,oregano , rosmarin , salt o peppar ). Medans tomatsåsen kokar så skär du auberginen tunna skivor o lägg i en form , ringa över lite olivolja o salta , in i ugnen i 10 min. 500 g köttfärs (blanda med 2 msk oxfond , 1 tsk var av timjan ,oregano , rosmarin , salt o peppar )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.