Kycklingwokmed ananasjuice. Själva woken i sig blev i alla fall väldigt god, jag hade i lite ananasjuice vilket gav en söt och god smak tillsammans med
Smält smör i en stekpanna och stek kycklingfärsen. Rör i koriander på slutet och servera direkt. 1 burk kokosgrädde (eller kokosmjölk). 1 paprika, i bitar (en halv röd och en halv grön tog jag). Efter några minuter tillsätt den röda löken, kryddor och currypasta, fräs runt i ca 5-8 minuter. Häll i kokosgräddenoch låt puttra i 5 minuter. Tillsätt övriga grönsaker och puttra vidare i 5 minuter till
Dagens recept är en snabblagad kycklingwokmed grönsaker och äggnudlar. I med köttet och slå över vatten, kalvfond, soja, sweet chili och muscovadosocker
Det fina medshiratakinudlar är att de innehåller väldigt lite kolhydrater, betydligt mindre än exempelvis bönpasta, och därför passar perfekt som pastasubstitut för oss lchf
Stek kycklingen för sig, och krydda med salt och peppar. Hur som helst, tyckte att det va supergott, så bestämde mig för att testa göra någon rätt med det
Kycklingwok är något som jag gör rätt så ofta men mest på på vintern faktiskt. Jag brukar alltid börja med att fräsa kycklingen ihop med hackad vitlök och hackad chilipeppar och någon tesked röd currypasta sedan tar jag upp kycklingen och wokar grönsakerna, några i taget (sockerärtor och haricot verts läggs i allra sist)
Om du hör till dem som har svårt att klara av broccoli med tuggmotstånd, föreslår jag att du först förväller den några minuter, och sedan spolar av den i kallt vatten
Stuvad grönkål görs enkelt genom att fräsa på grönkålen, slå på grädde och en grönsaksbuljongtärning och sen reda av med philadephia och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.