medpaprika och chili. Skala och skär potatis och gul lök i skivor, gärna i matberedare med skärskiva. Blanda med kesella eller yoghurt, riven vitlök och olivolja
Skala och skär potatis och gul lök i skivor, gärna i matberedare med skärskiva. Blanda med pressad vitlökklyfta,turkisk yoghurt el avrunnen naturell yoghurt
Efter att ha sett reklamen med Leif Mannerström och hans eviga tjat om kycklingrullader ett antal gånger kände jag tillslut att det faktiskt var dags att pröva dem
Skala och skär potatis och gul lök i skivor, gärna i matberedare med skärskiva. Blanda med pressad vitlöksklyfta,turkisk yoghurt el avrunnen naturell yoghurt
Någon mer än jag som sett reklamen med Erik Lallerstedt där han gör kycklingrullader. Trä upp två rullar per grillspett eller sätt ihop med en tandpetare (det gjorde jag)
Lägg paprikahalvorna på en smord plåt eller ugnsform och fyll dem med röran. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Servera kycklingrulladernamed ris och sallad. Krydda med basilika och smula över fetaost. Fäst med en tandpetare och lägg rulladerna i en ugnsfast form
Mixa paprikan i en bunke med lite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
Fördela paprikan i rena burkar. Klyv, kärna ur och skölj paprikorna. Skär dem i fyrkantiga bitar 1½ cm. Förväll dem i kokande vatten 1 minut, spola dem sen i kallt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.