Tillsätt några droppar tryffeloljaoch smaka av såsen med salt och peppar. När pastan är klar, blanda ner den i såsen, rör runt ordentligt och servera sedan rätten i djupa tallrikar med resten av osten och massor av nymalen peppar
Höstig onsdagspasta medtryffel, kyckling ochsvamp. Häll upp på serveringsfat och strö över riven ost och salt och peppar och toppa med de sista spenaten som har sparats
Superenkel höst-pasta med smak av svampochtryffel Spara Skriv ut Portioner. Den här pastarätten går både snabbt och är lite vardagslyxig – perfekt att servera en fredagskväll ihop med ett glas rött
Toppa med forellrom, hackad gräslök och några droppar svart tryffelolja. Där välmelerade T-benstekar grillats till perfektion och därefter toppats med hummer och störrom
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Jag värmde smör, grädde och vitchoklad i micron på svag värme tills allt smält samman,. Sen fick smeten stå i kylen över natten, jag rullade dem och sedan rullade dem i rostad kokos
Jag rörde ihop en kall vinegrette med färsk basilika och soltorkade tomater som jag vände runt pastan i och i kylen hade jag färdigstekt kyckling som jag vände ner
Veckans så otroligt goda pirog medsvamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. De går att äta kalla och har man en eld att tillgå värms de lätt med lite folie omkring
Enklaste och godaste kycklingpastan. Krydda med salt och peppar. Servera såsen med pastan. Grön spenat, röda tomater och vit pasta, italienskt och gott så det förslår
Mixa avokadon i en matberedare eller med mixerstav. Tänk på att avokadon måste vara mogen, är den för hård kommer du inte kunna få den slät och klumpfri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.