eller tillhör du skaran som är lite rädda och inte riktigt törs prova mat utan kött, om du vill prova så är här inspiration att testa med ett recept som är enkelt, smakrikt och utan konstigheter
Nu ni kommer ännu en vegetarisk rätt och det är en dundergod soppa med en tomatbas. Fräs lök, paprika ovh champinjoner i en gryta med lite smör eller olja
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Stek kycklingen till den är genomstekt och krydda den med svartpeppar, vitlökssalt och grillkrydda. Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
4 Grönsaker 800 g frysta potatisklyftor 250 g broccoli 1 msk olja salt svartpeppar Gryta 1 gul lök 250 g champinjoner 4 kycklingfiléer 2 msk smör 250 ml färdig sås (gärna favoritsås med smak av solmogna tomater) 2 1/2 dl vispgrädde Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Fördela champinjonernaoch zucchinin i pajskalet tillsammans medtomaterna. Den här veckans vego får bli en lite annorlunda paj med färska champinjoneroch zucchini, ochmed ett krämigt täcke av mozarella och kronärtskockspesto
Vänd ned den kokta pastan och de soltorkade tomaterna, och toppa med lite persilja. Jo, man skarvar med grönsaker och pasta, och vips har man en härlig och innehållsrik vardagsmiddag med festkänning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.