Jättegod grönsaksröra som passar till fisk, kött och kyckling istället för en grönsallad. 2 fänkålsstånd, skär i mindre bitar 250 g steklökar, helst röda, skalas och steks hela 1 knippe
Stek kycklingbitarna i smör tillsammans med spenat och pressad vitlök. Fyll pajskalet med röran. Blanda mjöl, smör, crème fraiche och salt till en pajdeg
Stek kycklingen till den är genomstekt och krydda den med svartpeppar, vitlökssalt och grillkrydda. Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.