Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Riv över generöst medparmesanoch toppa med en liten klick smör. Passar även bra som förrätt eller som inslag på buffén, gärna med parmaskinka och grissinipinnar till
Avsluta med att strö över drivor av en riktigt god parmesan eller pecorinoost. Några gånger per år går vi till tapasrestaurangkedjan Manana här i Göteborg och äter tapas och dricker vin med goda vänner
Igår lagade jag en ny variant på paj och eftersom jag hade en bit chevre hemma i kylen tänkte jag snabbt ihop ett recept med inspiration från en Pizza jag brukar äta på Pizzeria Elvan, som jag anser lagar de bästa pizzorna i stan
Igår lagade jag en ny variant på paj och eftersom jag hade en bit Chevre hemma i kylen tänkte jag snabbt ihop ett recept med inspiration från en Pizza jag brukar äta på Pizzeria Elvan, som jag anser bakar de bästa pizzorna i stan
Avsluta med att hyvla över parmesanostoch toppa med en timjankvist. Pressa i en vitlöksklyfta och blanda ner tillsammans med senap och finhackade örter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.