Men nu kommer ett jättesmarrigt och enkelt recept på kycklinglasagne. Jag har faktiskt aldrig gjort kycklinglasagne förut, bara vanlig lasagne, men detta blir så otroligt gott så nu kommer jag inte vilja göra någon annan lasagne
Den främsta anledningen till att det tog sådan tid var nog att jag skrivit handlingslistan på tre olika papper och sprang sedan som en tok fram och tillbaka i butiken med mina listor
500 g kycklingfärs olivolja till stekning 150 g arrabbiatasås på burk 400 g krossade tomater ½ dl ketchup 3 dl creme fraiche ½ dl vatten 250 g färska lasagneplattor 125 g mozzarellaost pinjenötter ½ kruka basilika salt & peppar Servera med en sallad av
Blanda ihop grädde medajvar relish och persilja, salta och peppra och häll det över fisken. Krydda fisken med salt och peppar, lägg i en smord ugnsform
Särskilt om man tillagar dem i ugnen med lite olivolja och salt. För jooo, det är gott med brysselkål. Så jag svängde förbi Coop och köpte hem lite butternut squashoch brysselkål
Ingredienser Portioner. 4 2 gula lökar 2 morötter 2 vitlöksklyftor 600 g kycklinglårfilé 2 msk olivolja 3 msk tomatpuré 500 g krossade tomater 3 dl vatten 1 hönsbuljongtärning 1 kruka basilika 1 tsk salt 1 krm svartpeppar ca 10 lasagneplattor 250 g mozzarella Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Krama ur vätskan och blanda med smulat bröd, hackad mandel, riven vitlök och hackad persilja. Att gratinera dem i ugnen är knappast något nytt men det är gott och enkelt och då funkar det, tycker jag
Dagens middag blev faktiskt en falafeltallrik med pommes och kebabsås från pizzerian här nere. Tur att det blir en liten promenix med Ubbas lite senare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.