Härligapåsktidermed massor av god ochvårlik mat på borden. Under tiden hettar du upp en stekpanna och fräser på finhackad purjolök, vitlökoch soltorkade tomater ilite olja
Pumpa är snarare en höstråvara än en vårprimör, men med tanke på det ruskigtblåsigaochregniga vädret vi har haft på sistone tror jag att ni kan hålla med om att litehöstigareoch mer värmande mat passar bättre än en lätt sallad just nu
Lägg kycklingen på ett fat och skeda tomat- ocholivblandningen ovanpå. Blanda olja, citronsaft, torkad oregano, salt, peppar och pesto i en mixeroch kör slät
Finns massor med sätt ochsmaksättningar men denna variant är en stor favorit. Absolut bästa delen av kycklingen är imitt tycke, låren men då ska de vara urbenade och fyllda
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vittvinmed dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Ös kycklinglåren då och då med vätskan så där tjusigt som du säkert sett på matprogram. Det är sällan (årets och förra årets underdrift eftersom detta var första gången någonsin) jag lagar kycklinglår
Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smak av basilikaoch tomat serverade jag enkelt ikrispiga salladsblad med en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kaprisoch en kall röra på creme fraichemed soltorkade tomater
Häll upp soppan i en soppskål och servera gärna med en matsked stenbitsromochliteklippt gräslök. Idagblir det vitsparrisi formen av en len ochkrämig soppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.