Den ville jag grillai ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktigapaprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Först marineradevikycklingklubbornai bland annat lime, chili och ingefära över natten, ett otroligt enkelt knep för att de ska blisaftigare och mer smakrika
Ta ut kycklingklubborna och servera dem med önskade tillbehör. Använd en ugnsfast stekpanna eller lägg över kycklingen efter i en ugnsform eller på ett ugnsgaller med en ugnsplåt under
Vispa samman marinaden och marinera klubborna över natten. marinad. Lägg dem på ett ugnsgaller och stek klubborna i 120 grader i 30 minuter. Höj värmen till 220 grader och stek vidaretills de fått fin färg och är genomstekta. 6-8 st kycklingklubbor. 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond. 1 tsk vitlök, finhackad. 2 msk persilja, finhackad. 1 tsk balsamicovinäger, vit
IngredienserPortioner. 4 1 kg frysta eller färska kycklingklubbor 2 1/2 msk soja 1 msk ketchup 1 tsk rosmarin 1 tsk oregano 1 msk rapsolja 1/2 tsk nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta 3 msk smör 1 dl vatten Tillservering rostade rotfrukter het yoghurtsås Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICAAsia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.