Tillsätt äpple, buljongtärning, vatten och grädde. Salta och peppra. 1200 g grillad paprika i olja. Bryn lök, vitlök och kyckling 3-5 minuter, tills kycklingen fått färg. 2 Häll bort spadet från paprikanoch bryn den någon minut. 3 Servera gärna med ris, potatis, bulgur eller coucous
4 1/2 purjolök 4 port ris eller annat gryn ca 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt och peppar 390 g pastasås med tomat och basilika 1 tsk torkad timjan 1 dl mjölk 1 gul paprika 1 röd paprika Lägg till i inköpslistan
Bryn dem runt om på hög värme i en stekpanna med smör och rapsolja. Garnera med persilja. Rör ner crème fraichen, kycklingfond, majsstärkelse utrört i vatten och koka upp
Lägg upp alla tre tillbehör i skålar och servera med grytan tillsammans med kokt ris. Det här är en rätt som jag har haft i gömmorna i många år ochmed tiden modifierat tills den har blivit som jag vill ha den
tre inlägg på en och samma dag. Servera med en klick creme fraiche ochmed valfritt tillbehör - Jag gjorde ugnsstekta potatisklyftor, rullad i flytande smör/rapsolja, vitpepper och flingsalt
Hetta upp oljan i en kastrull och fräs samtliga grönsaker och kycklingbitar tillsammans med kummin, oregano, paprikapulver, chiliflakes och timjan några minuter
När allt börjat få lite färg häller du på soja och övriga kryddorna du önskar ha med. Låt fräsa en kort stund varefter du lägger i strimlad eller tärnad kycklingfilé som får fräsa med
Ingredienser Rökig fiskfilé med fänkål ochpaprika Ger 2 portioner Tillagningstid. 40 minuter 400 g Valfri vit fiskfilè (så som kolja, torsk, sej eller rödtungafilé) 1 st fänkål 1 st röd paprika 1 st gul paprika 2 st rödlök 70 g babyspenat Efter tycke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.