Smaka av med salt och peppar. Bryn dem på båda sidor i omgångar i en stekpanna med smör. Tillsätt fond, vin, vatten, tomatpuré, rosmarinoch finrivet citronskal
Serverade med inlagd syltlök och svart vinbärsgelé, lite lättkokt broccoli hade vi också till. Den här middagen kändes lite som en snabbvariant på Söndagsstek med sås
Tillsätt kycklingfond ochapelsinjuiceoch fyll på med vatten så att det nästan täcker kycklingen. Bryn kycklingdelarna och vitlöken i en stekpanna med olivolja
Tillsätt kycklingfond ochapelsinjuiceoch fyll på med vatten så att det nästan täcker kycklingen. Bryn kycklingdelarna och vitlöken i en stekpanna med olivolja
Späd med buljongen och strö över rosmarinoch droppa i sojan. Ni som följer mig på Instagram såg vad som stod på bordet till middag hemma hos oss idag, nämligen kycklinggrytamedapelsin
Fläskytterfilé medapelsin, ingefära ochrosmarin. Sonen hade önskat potatisgratäng ett längre tag, den krämiga varianten med både grädde och crème fraiche
Jag gjorde en supergod pulled pork med smak av apelsinoch en afrikansk kryddblandning, och den sky som bildades var så mustig och god att jag bestämde mig för att göra soppa på den
Den här gången var den en rubb med bland annat apelsinochrosmarin som verkade riktigt spännande. Börja med rubben genom att tvätta apelsinernaoch finriv det gula skalet
Bryn köttet på båda sidor och krydda med salt och svartpeppar. Smaka av med mer kryddor om det behövs. Tvätta apelsinenoch riv det yttersta lagret direkt ner i såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.