Bryn dem runt om på hög värme i en stekpanna med smör och rapsolja. Garnera med persilja. Rör ner crème fraichen, kycklingfond, majsstärkelse utrört i vatten och koka upp
Servera med en klick creme fraiche ochmed valfritt tillbehör - Jag gjorde ugnsstekta potatisklyftor, rullad i flytande smör/rapsolja, vitpepper och flingsalt
Tillsätt kycklingfond ochapelsinjuiceoch fyll på med vatten så att det nästan täcker kycklingen. Bryn kycklingdelarna och vitlöken i en stekpanna med olivolja
Tillsätt kycklingfond ochapelsinjuiceoch fyll på med vatten så att det nästan täcker kycklingen. Bryn kycklingdelarna och vitlöken i en stekpanna med olivolja
Smaka av med salt och svartpeppar. Den här veckan drar igång med en mumsig, färgglad, morotssoppa. Jag tycker att mixade morotssoppor ibland kan bli en aning för söta, men i den här soppan balanseras morotssötman upp perfekt av syrligheten från den pressade apelsinenoch crème fraichen
8 bufféportioner ca 600 g kålrot 2 msk smör 2 msk strösocker 1 röd chili saften av 1 apelsin salt peppar 1 ask färsk gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.