2 gula lökar. Bryn kycklingbenen och lägg dem i en stekgryta. Hacka löken grovt och bryn den. I med lök, vitlök, tomatkross, buljong, vin, tomatpuré, sambal oelek och spiskummin i grytan
Skär och strimla kycklingen. Efter ca 30 minuter har du i grädden, citronsaften och när du sen tycker att köttet är klart så reder du av direkt i grytan. 6 inlagda grönpepparkorn
Blanda i morötterna och låt de värmas, innan du ev. Häll i grädden och klicka i philadelphiaosten. 5 dl matlagningsgrädde. 100 g Philadelphiaost vitlök
Lägg i allt du stekt i en gryta och blanda i resten av ingredienserna. Serveras med ris och sallad. 5 portioner6 ProPoints/port625 g kycklingfilé1 paket Scan må gott kotlettbacon2,5 st gula lökar2,5 handfull champinjoner1 msk basilika4 msk hot chilisås1 tsk sambal oelek4 dl Mat Extra 4%2 dl lättmjölk1 tsk paprikapulver1 tsk chilipepparDela kycklingfilén i bitar och stek den tills den är klar
Idag blir det Kycklinggrytaála MarmorKycklinglår från frysen och andra ingredienser från kylen. Tog vad jag hade i kylen och blandade till en såsröra, som jag hällde över kycklingen
Bubblande het kycklinggryta. Snabblagad är den också… Om ni tycker det innehåller för mycket grädde går det naturligtvis bra att byta ut till lättare alternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.