Strimla och hacka lök och purjolök, fräs i lite smör. Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
min fina svägerska är med i Viktväktarna så jag har varit hemma hos henne och blivit lite inspirerad, dom har faktiskt riktigt bra recept och jag gör om dom lite för att passa min kost
Till ochmed minstingen Måns som i vanliga fall inte alls äter salami, åt med stor aptit. Om du inte gillar just salami, försök ta något liknande med mycket smak i
Därfrån spånade jag vidare med några salamiskivor som låg i frysen och lite strimlad spetspaprika. Mer behövdes inte för att få till en riktigt god och krämig filégratäng som vi åt med ris på lördagskvällen
purjolök, champinjoner, blomkål, brysselkål. Och ostsåsens karaktär kan ju drastiskt ändras genom att byta cambozola (som jag använder här) till ädelost, gorgonzola eller någon annan sort som du gillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.