Om man vill göra det extra lätt för sig gör du den som en gratäng istället där du kokar ihopsåsen och sedan häller den i en form med råa kycklingfiléer, varefter du tillagar allt iugnentillskycklingen är färdig
Dagens enkla men otroligtgodamiddag blev en gammal klassiker som vi gör lite då och då (men nu var det länge sedan) medliteolikasmaksättningar, i dag valde vi den "vanliga" enkla varianten
Servera med en kall sås. -) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt. Medbänkskivan på plats och kaklingen klar (som för övrigt blev fantastiskt bra trots våra farhågor) kunde jag inte hålla mig längre
Så skönt att få komma i gång och beta av jobb ilugn och ro innan husets yngre tjejer vaknar. Nu är mailkorgen tom och jag har hunnitmed en massa annat som jag skjutit på
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Perfekt rätt som man kan förbereda om man ska äta tillsammansmed vänner. Bara att göra iordning och ställa i kylen tills det är dags att baka av den iugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.