Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylldmed parmalindad kycklingfilé som jag fylldemedparmesanostoch färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Skär en ficka längs med filéerna och vik isär. Servera med eller utan kolhydrater. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Banka ut kycklingfileérna så att de blir tunna. Kycklingfilé fylldmed basilika och fetaost. Gjorde en balsamikosås som verkligen var det lilla extra, i min smak perfekt till den fyllda kycklingen
Fylld kycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Nu tänkte jag bjuda på ett kycklingrecept med smarrig fyllning som jag lagade ikväll
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Kycklingfileerna kryddar du med salt, peppar, vitlök och chiliflakes. Börjar göra iordning och hon frågade ska det vara creme fraiche i, och jag svarade näääää men det blir nog gott med det i
Krydda med salt och peppar. Pensla kanterna med lite ägg. Skölj och torka köttskivorna. Stek därefter i olja på medelvärme tills de fått fin färg och osten börjar smälta
Denna mat var verkligen super god och gick hem hos samtliga familjemedlemmar. Ibland kan det ju vara lite trixigt att få barnen att äta men denna rätt gick hem även hos småmagarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.