Skär kycklingfiléerna på längden och bryn dem så det får färg i en panna. Här kommer receptet på en lättlagad kycklingrätt med smak av paprika och tomat
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 4 st kycklingfiléer. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Jag skivade kycklingfilé som jag stekte med paprikakrydda, salt och knorrs kött & grillkrydda. Skölj gourmetpotatisen eller delikatesspotatis i ett durkslag och lägg i en ugnsform
Krydda med salt och peppar. Pensla kanterna med lite ägg. Skölj och torka köttskivorna. Stek därefter i olja på medelvärme tills de fått fin färg och osten börjar smälta
Jag skivade kycklingfilé som jag stekte med paprikakrydda, salt och knorrs kött & grillkrydda. Idag så testade jag något nytt till middag och det var så jädrans gött så vi åt så vi storkna
Skär paprikan i små bitar och blanda med creme fraiche, chilisåsoch kryddorna. Till huvudrätt på lördagskvällen lagade jag en kycklingrätt med champinjoner och grillad paprika
Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till ochmed de allra minsta, gillar. Här tillsammans med lite paprika och gräslök från min egen lilla kruka i köksfönstret (
Pusta filén och krydda med peppar och salt runt om. Blanda under tiden grädde, chilisåsoch riven ost. Lägg den i stekpannan och stek så den får färg runt om
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.