Denna gången är det fru Ms hjärna som har arbetat tillsammans med köksutbudet, de torkade päronen behövdes verkligen användas, precis som gorgonzolaosten, och att päron ochgorgonzolaost är som gjorda för varann är ju ingen hemlighet
Smaka av med salt och peppar. gorgonzola. Koka pastan på svag och låt den rinna. Blanda crème fraiche, mjölk och ost i en kastrull och värm på svag värme tills osten smält
Skala stjälkarna med potatisskalare och skär dem tunt. Blanda i broccoli och grovt hackade valnötter. Häll mjölken i en kastrull och lägg ner osten, låt den smälta på svag värme
När vi äntligen kommit hem från sjukhuset med dottern och tänkt fira en lång påskhelg, så insjuknar inte sen jag i magsjuka och ligger halva påsken med magkramper
Tvätta spenaten och rör samman spenaten med den varma pastan. Hacka och rosta valnötterna. Jag läste ett recept i Elle mat & dryck som jag gjorde om lite och testade idag
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.