Snitta kycklingfiléerna på mittenoch fyll med skivad mozzarellaoch hälften av basilikabladen. Servera kycklingfiléernatillsammans i dess sås med potatis/ris och sallad
Igår testlagade jag dubbelmarinerad kycklingfile med citron ochbasilika. Ett recept jag hittat på nätet (hemmets journal) ochsom jag vill prova att göra inför studentbuffen i juni
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i democh snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experimentsom blev riktigt lyckat
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämdemig för att göra en plåt fylld medparmalindadkycklingfilésom jag fyllde medparmesanostoch färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök ochsvamp
Tina ochskiva/strimlakycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda sammancrème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.