Lägg upp kycklingen och toppa med kryddsmöroch riven parmesan. Kryddsmör. Det här med att gå i en affär en fredagseftermiddag och komma på vad man ska äta några timmar senare
Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
-) Visserligen utan häll och rinnande vatten men med en ugn kommer man långt. Med bänkskivan på plats och kaklingen klar (som för övrigt blev fantastiskt bra trots våra farhågor) kunde jag inte hålla mig längre
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Skär tomaterna i mindre bitar och lägg i skålen. Tillsätt Crème fraiche, salt och pressa i vitlöken. Skär snitt i kycklingfiléerna och lägg i fyllningen
Nu är det lördag igen och dax för ett nytt recept. Vi har haft de små godingarna på övernattning och passade på att plocka lite svamp… vilket var alldeles nytt för M&M
Du har väl inte glömt bort stekpannan helt och hållet i dessa grilltider. De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Bryn hastigt kycklingfilén i smöret, och krydda med. Lägg kyckling, purjo, paprika och champinjoner i. Blanda sambal oelek med grädden och buljongtärningar - häll
Pressa ner vitlöken och rör runt lite, var försiktig så den inte bränns. Koka upp och smaka av. Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.