Här serveras den med marineradkycklingfilé, nudlar och thailändsk gurksallad. Satt och övervägde om jag ska dela in recepten, men allt kommer i detta inlägg, många recept blir det Suckta, laga framför allt NJUT
IngredienserPortioner. 4 4 port ris 1/2 påse salladslök (à 125 g) 1 röd peppar 250 g pak choi 1 msk olja Sås 2 msk sesamfrön 1 dl jordnötssmör 1 dl vatten 1 msk sweet chilisås 3 msk japansk soja 1 tsk ättika (12%) 4 snabbfiléer av kyckling 1/2 msk olja salt och peppar Topping 2 dl alfalfagroddar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Dela kycklingfiléernaimindrebitar och stek dem nästan klara i smör. Vi hade en halv burk jordnötssmör kvar och hittade därför på en enkel variant på kyckling och jordnötssås
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Lchf Jordnötssås med stekt Kyckling. Då var det söndag igen, och nu är julen snart slut. Jordnötssås. Seriöst det känns som den går fortare för varje år som går
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.