Mat i ugn blev ledordenoch jag bestämde mig för att göra en plåt fylldmed parmalindad kycklingfilé som jag fylldemed parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
De soltorkade tomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
När kycklingfiléerna är klara lägg dem i såsen precis innan servering. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
Gratängen går utmärkt att förbereda och sedan förvara i kylen eller frysen (om du fryser den blir det bäst att vänta med att gratinera den tills den ska serveras)
Isvatten, isvattenoch hinkvis medisvatten. Att medelhavsländerna har sin siesta har nog Sveriges befolkning fått förklaring på så det räcker och blir över
Lägg över svampen i stekpannan medkycklingenoch häll ner resten av ostenochmatlagningsgrädden. Krydda med paprikapulver, chili och citronpeppar och låt sjuda tills riset är färdigt
Jag har provat köttfärssås ochfylld pasta, och här en svamp- och baconsås sprinklad med gräslök. Det är riktigt gott, matigt och det finns ju en massa sorters fylld pasta man kan välja mellan för att växla karaktär och smaker på maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.