Till dettaserveradejagkycklingfilékryddad med flingsalt, svartpeppar och Herbes de Provence-kryddasamt en kall créme fraiche-sås med vitlök och Herbes de Provence-paste från SantaMaria
MinafavoritervarHannaLindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggastframträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andrachansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Blanda under tiden alla ingredienser till marinaden. Gnid in filéerna med grillkrydda. Låt köttet vila en stund efter du tagit ut det ur ugnen, skär sedan upp filéerna i skivor och lägg upp dem snyggt på ett uppläggningsfat
Äntligen harjagpremiärlagatmat i vårt nya kök. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för attgöra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kycklingfilé i parmensan sås och knaperstektbacon. Så himla gott. Testade en ny rätt idag. Blanda väl. Varför inte göra den idag eller som söndagsmiddag
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blandasamman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.