Klipp lite persilja över såsen när den är klar. smaklig måltid 4 kycklingfiléer. Ugn 200°. Krydda filéerna med salt, svartpeppar, curry och paprikapulver
Skölj, ansa och skala grönsakerna. Tillsätt Milda Mat och koka upp på nytt. Smula i timjan. 100 g lax. 2-3 msk Milda flytande margarin. 2 dl Milda Mat. 1 burk hela tomater. 150 g skalade räkor
Till detta serverade jag kycklingfilé kryddad med flingsalt, svartpeppar och Herbes de Provence-krydda samt en kall créme fraiche-sås med vitlök och Herbes de Provence-paste från Santa Maria
Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Blanda under tiden alla ingredienser till marinaden. Låt köttet vila en stund efter du tagit ut det ur ugnen, skär sedan upp filéerna i skivor och lägg upp dem snyggt på ett uppläggningsfat
Äntligen har jag premiärlagat mat i vårt nya kök. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Skala och skiva potatis och morötter. Gnid in kycklingfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. Lägg potatis, morötter, selleri och smulad buljongtärning i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.