Späd med buljong och rör ner tomathacket. Smaka av med kryddorna och ställ kallt innan servering. Rör ner resten av kryddorna utom chilin och låt det fräsa med 1 minut. 1/2-1 st vitlöksklyfta
Men eftersom jag förberedde den här i förväg och ställde i kylen till kvällen när alla i familjen kom hem från olika håll var det smidigt att strö på osten och slänga formen i ugnen medan det kokades ris och dukades och hängdes upp gympakläder och förhördes läxor och övades gitarr
Riktigt god currygryta med kyckling som går att variera i det oändliga. Servera med ris. 3-4 kycklingfilé, dela i tärningar. 3 st limeblad (finns att hitta i asiatiska livsmedelsbutiker, jag har alltid en påse med limeblad i frysen, har du inte det så kan du istället pressa i 1 msk limesaft). 1-2 msk rödcurry (gillar du het mat så kan du ha i mer). Lägg i grönsakerna och låt dem puttra med i ca 10-20 min, beroende på hur mycket tuggmotstånd du vill ha på dem. Gillar man krispiga grönsaker så räcker det med att de får vara med i grytan i 10 minuter bara. 3-4 kycklingfilé, dela i tärningar. 3 st limeblad (finns att hitta i asiatiska livsmedelsbutiker, jag har alltid en påse med limeblad i frysen, har du inte det så kan du istället pressa i 1 msk limesaft). 1-2 msk rödcurry (gillar du het mat så kan du ha i mer)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.