Gör såhär. Problemet med denna kvarg är dock att den inte är speciellt god, den fetare varianten på 10 % eller 4,5 är mycket godare, men också mycket dyrare
Den här grönsaken kräver all uppmärksamhet och koncentration den kan få för att den skall bli en succé och nå upp till det gastronomiska rykte den så väl förtjänar
Såsen gjorde jag av grädde och stekskyn. Låt såsen koka ihop och red av med lite maizena. 1/2 dl hoisinsås. 1/2 dl sweet chilisås. 1/2 dl hoisinsås. 1/2 dl sweet chilisås
Läs också. Rör om så att allt blandar sig. Är allt rätt så bubblar det snart i bunken. 200 g vatten 200 g vetemjöl Gör såhär Dag 1. Och sådär fortsätter det, mata-spara-baka-mata-spara-baka… Katarina Ekeström 1, 2 och
Gör såhär. Man får vara lite på sin vakt när man gräddar dessa då de snabbt bli "överbakta" men med rätt tid i ugnen och tillbehör såsom gräddig vaniljglass och färska hallon så är detta helt fantastiskt
Det är också den dagen vi Finländare tänker tillbaka på alla de män och även kvinnor som stupade under kriget för sitt fosterland, det är den dagen vi Finländare, i motsättning till många andra land, med stolthet vill minnas och hedra de ännu få levande Veteraner som gav Finland dess frihet och självständighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.