Toppa med hackad persilja och parmesanost och servera direkt med nykokt spaghetti. Skär kycklingfiléerna i tärningar och mixa i matberedare med grädde, persilja, salt och peppar till en slät smet, i cirka 20 sekunder. Bryn dem runtom i olja på medelvärme i cirka 5 minuter. Häll över tomatsåsen och låt puttra i cirka 5 minuter
Förra veckan bloggade Mårtenssons om Kycklingbullar i tomatsås och av en händelse så sålde de kycklingfärs med kort datum till riktigt bra pris dagen efter när jag var och handlade
Magra nötfärsfrikadeller i mustigtomatsåsmed ris. Min vän och den fantastiskt duktiga näringsfysiologen, författaren, föreläsaren och en av Isodieten-grundarna Kristina Andersson (hon är också en av utbildarna på Paüluns Näringscenter) lade nu inför det nya året upp ett inlägg på tidningen ToppHälsas blogg och det var så bra så jag tänkte dela med mig det
Blanda noga medtomatsåsen. Min kära make har haft fullt upp med att bygga om avgassystemet på Cadillacen så jag, Joline och Max har roat oss kungligt med shopping och restaurangbesök och bara rått om varann
Häll över tomatsåsen, och täck därefter formen med ugnsfolie, och ställ in i mitten av ugnen. En fredag härom veckan var huvudet tomt, kroppen trött och längtan stod till italiensk comfort food, av den hemsnickrade sort som förmodligen inte godkänns av någon bördig från landet i fråga men som aldrig misslyckas med att tillfredsställa såväl min kropp som min själ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.