Bryn kycklingen runt om i olivolja så den får färg, men inte blir genomstekt. Salta och peppra lätt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Ugnsstekt kyckling med dragon och vitlök. Godkväll mina vänner. Hur har helgen varit. Bra hoppas jag. Här i Väjxö-trakten har det varit sommarväder hela helgen, och ingen kunde nog vara gladare för det än jag
Bryn kycklingen runt om i olivolja så den får färg, men inte blir genomstekt. Salta och peppra lätt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Lägg de frysta filéerna i en ugnsfast form, pressa över en vitlöksklyfta på varje filé. Häll på grädde och fond, samt riv över parmesan, krydda ev med salt och peppar
Det blir ju som bekant inte alltid som man tänkt sig. Så var det i mitt fall med grillförbudet. Jag är nämligen en planerare av rang och hade veckor i förväg planerat menyn till lunchen jag ordnade i sommarstugan för några vänner
Fryst kycklinginnerfilé är en favorit. Det tinar fort, tillagas snabbt och blir oerhört mört (om man inte tillagar den fel, dvs på tokhög värme och länge)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.