lagen och svalna. till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
När den svalnat tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda med lite salt. Så kommer vi till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan
lagen och svalna. till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Kombinationen ädelost ochmango chutney är en höjdare. Salt, svartpeppar och vitpeppar. Koka ihop grädde, Cream fraiche, ädelost, mango chutney och soja
Mango chutney, äppelchutney, zucchinichutney. Här kan du använda bara mango chutney eller andra smaker som känns rätt tillsammans - och så lite kyckling på det
Lägg i kyckling, paprika och svamp i formen. Nu är det lördag och dax för ett nytt recept, bra pris på kycklingfileér perfekt då får det bli en kycklinggratäng
Blanda samman rapsolja, chutney, limesaft och skal, vitlök, soja och paprikapulver. Ta ut formen från ugnen och lägg i potatisbitarna, rör om så de täcks med smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.