Hacka tomater och paprika och blanda med spenatblad. Skala och skär sötpotatisen i mindre bitar. Lägg i en ugnsform, ringla över olivolja, flingsalt och svartpeppar
Skala och tärna sötpotatisen, skiva båtar av löken och blanda med oliver och tomater i en form. Bryn filéerna hastigt i smör, några åt gången, salta och peppra
Lägg upp bladspenaten på ett fint fant och varva sedan med gurka, vattenmelon och sötpotatis. En sådan kväll är en sallad som denna perfekt att svänga ihop, för den är inte bara snabb och enkel- den är även supergod och en fröjd för ögat
Sedan var det bara att fördela de stekta kycklingbitarnaoch kasslertärningarna över salladen. En helt ketchupfri rätt är i alla fall den här kycklingsalladen jag gjorde igår
Lägg upp sötpotatis, kyckling, fetaost, sallad, paprika och nektariner på ett stort fat. Blanda sötpotatis, ingefära, pressad vitlök, olja, salt och peppar och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Skär kycklingen i mindre bitar. Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Tog fram kycklingdelar igår och rubbade så idag var det bara att slänga delarna på grillen. Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.