(om man inte gillar stark mat så välj den milda varianten av ajvarrelish i stället)lägg upp bulgurn på tallrik med en fördjupning i mitten och lägg på kycklinggrytan
½ dl kycklingfond. Häll på grädde och fond, samt riv över parmesan, krydda ev med salt och peppar. Såsen kommer att skära sig, men det är det som är själva grejen med den här maträtten
Servera kycklingenmed broccoli, yoghurtsås, gärna ris och ev limeklyftor. Parmesankyckling. Vänd kycklingen först i mjöl, sedan i ägg och sist i chipsströblandningen
Idag är det min man som har stått för middagen och det blev baconlindad kycklingfilémedparmesanost, pestosås och kokt potatis och det blev väldigt gott
Vår grillade kycklingmed tofu ochajvar är riktigt saftig men försök att få tag i riktig tofu. Jag älskar att grilla och vår grillsäsong brukar sträcka sig från februari till november
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.