200 grader
• Stek kycklingen bara precis så den får lite färg på vardera sida, i kokosolja. • Lägg sedan kycklingen i en ugnsform. • Lägg först på tomatskivorna, sen mozzarella skivorna, valnötterna och basilikan. • Spraya på lite olivolja och krydda efter smak. • In i ugnen i ca 15 min • Koka upp råriset.
soltorkade tomater, pesto, mozzarella, basilika. Fyll kycklingenmed ost ochtomater. Dela kycklingbröstenmed ett snitt mitt på så att de öppnar sig som ett pitabröd
Fyll med skivad mozzarella, pesto och strimlade soltorkade tomater. Smörj en ugnssäker form med olivolja, lägg ner de fyllda kycklingbrösten, lägg ner lite pesto och torkade tomater runt om och häll över grädden
Kycklingmed mozzarella, soltorkade tomater, basilika och oliverFör några dagar sedan åt vi kyckling tillagad med mozzarella, soltorkade tomater, basilika och svarta oliver, smaker som verkligen passar bra ihop
Vänd ner tomat, mozzarella, lök, spenat och basilika med potatisen, blanda försiktigt. Om du har stora potatisar så kan du dela dem lite, likaså medtomaterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.