kollega som jag inte jobbar med nå mer men som jag saknar att prata (mat) med. Ketjapmanis är en sötare variant av soja som blir så gott i denna kycklingrätt
Det liknar rececptet på kött i ugn och sojakyckling men med en liten annan kryddning. Jag tyckte att den här kryddningen medketjapmanis och timjan var riktig god
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.