Kycklingen är från slökokaren och ett delresultat av benbuljongkok enligt detta recept. Blanda hyvlad och sköljd vitkålmed salt, lägg litentallrik och tyngd på
Servera grönsaker och kycklingmed såsen. Tanken med en slökokare är att man ska kunna dra igång allt på morgonen, åka till jobbet och sen ha en ljuvlig kvällsvard färdig när man kommer hem, också helt färdig, från jobbet
Blanda i den tärnade kycklingen och ruccola, smaksätt med malen svartpeppar och örtsalt. Sallad är kanske inte det första man tänker på när man ska äta frukost men, när man ligger på låga kolhydrater så får man komma på andra lösningar för inte tråka ut sigmed samma gamla mat och med en saftigt god sallad som denna så kan man inte annat än att bli glad
Brösten blev en smarrigkycklingwokmed kokosmjölk, chili och citron och klubborna, skrovet och vingarna kryddade jag upp med rapsolja, spiskummin, paprika, salt och anchochili som jag sedan grilladei ugnen
Servera medris och resterande sås. Skär kycklingenimindrebitar. Godaste vi har ätit på länge. Hetta upp olja i en stekpanna och fritera/stekkycklingen så att den får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.