Salta och peppra samt smaka av. kyckling i gryta medendiveroch tryffel samt. Under tiden rotsakerna blir brynta i grytan skär du kycklingfilén i lagom stora bitar
Den här morgonen blev det champinjoner och gul lök kryddat med salt och mycket svartpeppar. Så här i semestertider när vi har gott om tid på oss att äta frukost brukar jag göra lite mer medäggen än att bara steka, koka eller göra röra
Den andra halvan avkycklingen fick bli långsamt stekt i ugn och serverad meden het coleslaw. På det sättet får jag både en välsmakande kyckling att till exempel servera på traditionellt vis med currysås, som på bilden nedan från min och Annika Dahlqvists kokbok LCHF för seniorer
Bryn kycklingen i hälftenav oljan, tillsätt vitlök och fräs denmedkycklingen. Så idag blir det enkycklinggrytamed smak av grov skånsk senap, det enda jag behövde köpa var färsk dragon
Stek kycklingenmed kryddor och vitlök. Blanda samman kyckling, spenatoch champinjoner. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mittenavugnen tills kakan nästan är torr. Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket
Smula över fetaost ochavslutamed några drag medpepparkvarnenoch lite mer torkade örter. Ringla lite oliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg i kycklingfiléernaoch krydda med valfria kryddor, jag använde en färdig kryddblandningen från Santa Maria med salt, peppar, vitlök och chili
Slutresultatet är två olika recept ihopsatta till en kaffebrownie med Coca-Cola glasyr. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Tänkte först enkycklingwok i stark sås med nudlar. Vi har dubbla integrerade kyl och frysskåp täckta med träluckor i samma stil som restenavköksinredningen som skulle monteras om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.