Det kanske inte är alla som tycker det lika terapeutiskt att stycka kyckling som jag, och i så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilémedkycklinglår (båda gärna med skinn) istället för att ta hela kycklingar
Med den perfekta kombinationen av bland annat vitlök, chili och ingefära så smakar dessa kycklingklubbor precis som när du går till en indiskt restaurang, och det bästa av allt, de är superenkla att göra
Dela citronenoch pressa citron i kycklingen. Gnid in kycklingen i citron. Ändå var jag pigg som en lärka idag och gjorde en härlig helgrillad kyckling på morgonen som vi åt till middag idag
Det blev väldigt lyckat ihop medkyckling, dragon ochcitronsmak. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kycklingoch även den rostade potatisen om man så vill
När jag växte upp åt vi alltid helstekt kyckling på söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som min lillebror verkligen åt med stor aptit
Tillsätt vitlök, färsk ingefära och morötter till lökblandningen i pannan. Mortla vitlöksklyftorna. Servera den marockanska kycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.