Kyckling. Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa tilllite. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten
Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Koka i 3 minuter. Ansa och tärna fint 2 stjälkar selleri och 1 röd paprika och blanda i soppan. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivadechampinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. Koka upp och låt sjuda 3-4 minuter. 1 kycklingfilé. 2 selleri stjälkar. 1 röd paprika. 100 g champinjoner. 2 tsk röd currypasta (puré). 1 lime
Kvällens måltid blev kycklingcurry. Började med att strimlakycklingen. Jag fickinspriration från en sida på nätet, Thailandsfakta, dock hade jag ingen röd currypasta hemma så jag körde med vanligcurry på burk
Denna kycklingrätt är så enkel att göra och rätt så snabblagad också. Jag har använt mig av Santa Marias kryddpåse för att göra det enkelt som möjligt, hittade den bland alla andra Asien-produkter
Idag testade jag en enkel men super god kycklingrätt som jag inte gjort på länge. En väninnatipsade om den för några år sedan och hennes barn älskar den
Jag kan bli så sugen på kyckling och curryibland. Kyckling kan jag äta sju dagar i veckan tror jag. Just icurry äter viinte så ofta här hemma då manen inte är så förtjust i det (heller)
Jag använder många olika kryddor iminmatlagning och när jag fickmöjlighet att laga middagtillsammans med marknadschefen för kryddor på Santa Maria så passade jag på att tillaga en god indiskkycklingcurry som innehållerväldigt många olika kryddor
Tärna kycklingen och stek den med salt och peppar. Låt det putta på låg värme någon minut och kör i sen broccoli, haricort verts, curry och paprikapulver och majsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.