Så idag blev det ”Kycklingfylldmed chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Kycklinglårfiléfylldmed mozzarella och basilika, omlindade med bacon. Ikväll gjorde vi den från scratch, men du kan absolut förbereda den och fylla kycklingenoch lägga i formen
Låt sedan puttra på svag värme medans du förbereder kycklingen. Ställ sedan en stekpanna på högsta värme och bryn kycklingen runtom så den får en fin färg
Blanda örter (finhackade färska eller kryddan) och olja och häll över potatisen, blanda om. Täck över med folie så potatisen håller värmen tills kycklingen är klar
Kvällens middag, kycklingmed bacon ochparmesanost, är en av de som faller in under denna kategori. Det som verkligen sätter pricken över i på denna rätt är dressingen som man toppar kycklingen, pastan och baconet med
Om man helsteker kycklingoch fyller den medörter & vitlök så får man saftigt kött och smakrik sky. Häll på lite vatten och ös kycklingenmed skyn några gånger
Låt sedan puttra på svag värme medans du förbereder kycklingen. Ställ sedan en stekpanna på högsta värme och bryn kycklingen runtom så den får en fin färg
Klappa in ganska rikligt med salt och peppar på kycklingens skinn. Fördela de färska örterna i mindre kvistar och placera ut dem runt, under och i kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.