Portionera i skålar och servera medvaniljglass. vaniljglass. Om man inte vill ha glass så smakar det också bra med vispad grädde eller lite creme fraiche
Jag började med att skala Ananasen och skiva upp den i cm stora bitar. Lägg det i en matberedare tillsammans med kokosmjölken och kör till en slät och jämn glass konsistens
Servera de varma karamelliseradeananasbitarnamedvaniljglass och nymalen svartpeppar. Lägg ananasbitarna i den varma sirapen och tillsätt limesaften och limeskalet
Servera de varma karamelliseradeananasbitarnamedvaniljglass och nymalen svartpeppar. Vaniljglass. Skär topp och botten av ananasen och skär bort skalet på sidorna
Kokosglassmedkaramelliseradananas och banan samt hallonHär är en del av grädden och mjölken i en traditionell vaniljglass utbytt mot kokosgrädde, som finns att köpa på burk i vanliga livsmedelsbutiker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.