Birchermysli – En frukost för bl a skidlandslaget. Prova du också. Istället för att koka gröten rör man ihop havregryn och yoghurt och låter det stå i kylen över natten, det blir kanongott
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Ikväll blir det hembakad pizza med hemgjord pizzasallad. Som jag längtat och jag fick till pizzasalladen hyfsat iallafall, den brukar kunna vara lite knepig att få till
Denna rätt var en av dem första rätterna som jag gjorde riktigt bra innan jag ens kunde laga mat. Den har licksom hängt med mig hela mitt vuxna liv, även innan lchf-tiden
Innan man äter bottnen, den verkliga delikatessen, tar man bort det sk skägget. Tips, när du ska fritera, för att få bäst yta så rekommenderar jag dig att inte fritera så många potatisar åt gången för det blir inte bra helt enkelt och håll inte på och rör så mycket i början innan dom har fått en fin yta
Fondue kväll. I går var det en riktigt ruggig dag, temperatur på 9,4 plusgrader i juli månad. Det kändes som höst så vi tände massor av ljus och bestämde att vi skulle äta Fondue till middag, mysigt en sådan här dag
Eftersom frukten är så hård behöver den flera tillimmar i kastrullen innan bitarna är mjuka. Tre Kvitten har legat ett tag och väntat på att bli till sylt eller marmelad
Intas 3-15 dagar före tävling, 2-3 timmar innan träning/tävling. Rödbetor är mycket omskrivet just nu, man ska både äta och dricka det i samband med att man tränar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.