salt & peppar. Här kommer ett fiskrecept med höstsmaker. salt & peppar. Jag tycker om att servera potatismos med fisk, det tar bort den lite torra smaken fisk kan ha ibland
Stek kummeln i smör på medelhög värme, ös kummelnmed smör medans du steker den. Kummel. Ta upp chipsen med en hålslev eller något liknande, lägg på hushållspapper, salta och låt torka
Gremolata är som en italiensk klassisk örtröra typ. Gremolata. Den görs ofta på persilja citronskal och vitlök och serveras gärna till osso buco milanese
Det hänger ihop med min rosacea. Just denna gremolata passar bra till att lägga på pizzabotten innan toppingen ska på eller varför inte blanda ner som pesto till din grönsakspasta/nudlar
Pressad potatis, sallad och en klick créme fraiche smaksatt med vitlök. salt & peppar. Tillsätt kapris, pressad saft från ½ citron, blanda allt med finhackad persilja och olja
Smör- & Rapsolja. Kummel är en fisk som jag inte tillagar så ofta men den är riktigt trevlig och tillsammans med lite goda tillbehör blir detta en härlig färgglad måltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.