Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skala och hacka löken. För alla. Fräs grönsakerna i hälften av oljan tillsammans med smulad buljongtärning och kryddorna
Dessa tacos är fyllda med friska försommarsmaker såsom lime, koriander och chipotle. Idag har solen strålat och nu känner jag verkligen att våren är på gång
Ibland är det så skönt att bara kapitulera, och laga en gammal omodern klassiker till middag. Någon gång, förhoppningsvis om många, många år, hoppas jag få ärva denna lilla skatt
Här kommer ett förslag på en lätt och god maträtt för barnfamiljer, varför inte alla andra också. Lägg allt i en stor ugnsform som du smort lite, och blanda ihop
Den här grytan gjorde vi för ett tag sen. Vi gjorde den både vegetarisk och vegansk och använde quornfärs och kokosmjölk, men man kan ju enkelt byta ut det mot valfri färs och grädde om man vill
12 dl saltade cashewnötterStek lök, ingefära, chili och kryddor i smöret i en rymlig kastrull tills löken mjuknat utan att ta färg. 1Tillsätt ris, vatten och salt. Koka upp och sjud under lock 20 min. Rör om, lägg tomater och spenat på riset och låt stå ytterligare ca 5 minuter med locket på. 1Tillsätt nötterna, vänd runt och servera
Förvara blandningen svalt och torrt i en burk med tätt lock, t. Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.