Blanda potatisen med dressingen och låt den svalna. Tillsätt skivade rädisor, ärtskott och skivad salladslök precis innan du ska servera potatissalladen
Tina kycklingbenen och knappa in dem med chipotle-rub samt salt och peppar. Fransk potatissallad. Slå av vattnet från potatisen och blanda med strimlade, soltorkade tomater, klyftad rödlök, strimlad salladslök, kapris och småbladig sallad
De blev verkligen kalasgoda, så jag tänkte dela med mig av receptet. De serverades tillsammans med stekt halloumi, kalamata oliver, soltorkade tomater, paprika & gurkstavar med chillidipp
Vi hade en påse med kycklingklubbor i frysen som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med. Eftersom vi gillar kryddig mat så tog jag lite extra av alla smaksättningar, men det är ju bara att smaka av själv hur man vill ha det
Blandade creme fraiche med mycket riven parmesan och nymalen svartpeppar som jag serverade till, tillsammans med en grönsallad och kokta pastafjärliar för dem som inte åt av potatissalladen
Blanda samman salt och kryddor och gnid in kycklingklubborna väl med blandningen. Grilla kycklingklubborna på båda sidor över medelstark glöd och lägg därefter på locket
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.