4 4 skivor ryggbiff (à ca 150 g st) 1 tsk salt 250 g grön sparris olivolja 1 krm svartpeppar 1 romansallad 1 påse ruccola (à 65 g) 200 g burrata eller buffelmozzarella Tomatvinägrette 1 dl soltorkade tomater 1 liten vitlöksklyfta 2 msk vit balsamvinäger 1 dl olja 1 krm salt 1 krm peppar 1 dl finhackad basilika Till servering basilikablad hyvlad parmesanost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
en snabb och god sallad med dessa magiska mirakel nudlar. sparris. sparris. med kokosfett, stek lök ochsparris på hög värme i ca 1 minut, lägg i den tunt. strimlade biffen, efter ca 1 minut när köttet har fått färg, häll i marinaden,
Skala och skivalöken, låt fräsa på medelvärme tills de har mjuknat och gulnat, häll över biffarna. Nu kommer ytterligare ett recept på denna mexikanska biffgratäng, då jag har utformat receptet från det första jag gjorde
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar. Stek biffarna på medelvärme. salt och kryddor efter smak (jag tog örtkryddsblandning med bl a rosmarin, basilika, persilja, senapsfrö och lök)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.