Blanda samman köttfärsen med kryddblandningen. Dela köttfärssmeten i fyra delar och forma dem till stora biffar.
Häll Milda flytande margarin i pannan (och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget). Lägg i biffarna när Milda slutat bubbla, då är stektemperaturen som bäst. Bryn på biffarna så tills de har en gyllenbrun yta. Därefter ugnstek dem klara i ca: 10 min på 180 grader.
Skala potatisen och rotfrukterna, skär dem sedan i grova tärningar. Koka dem mjuka i kastrull med saltat vatten.
Häll bort vattnet från kastrullen och tillsätt margarin, Milda Mat och dragon. Mosa allt sammans och behåll gärna några bitar av grönsakerna kvar i moset. Smaka av med salt och peppar
Rör ihop margarin med vetemjöl till såsen och koka upp det med vatten och Fond. Tillsätt Milda Mat och dijonsenap.
Täck med kallt vatten och lägg i kryddor och lök. Rotmoset går att laga en god senapsröra på, som passar till kålrätter, till exempel en omelett med svartkål
Krydda sist med kryddorna. Dijonsås. Grönsaker och Sallad,. Söndag och efter en långrunda i skogen, så blev det en stund på soffan, skogen tar på krafterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.