Kryddade revbensspjäll med rödkål
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 kg revbensspjäll
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 tsk sambal oelek
  • 0,75 dl flytande honung
  • 200 g katrinplommon
  • 1 kg strimlad rödkål
  • 1,25 dl socker
  • 1 msk salt
  • 0,5 tsk peppar
  • 1 msk honung
  • 1 lagerblad
  • 3 kryddnejlika
  • 1 dl rödvinsvinäger
  • 1 dl olja till marinad
  • 1 dl olja till stekning
  • 2 gul lök, i tunna klyftor
  • 2 äpple, i bitar
  • 2 dl vatten
  • 1 dl rött matlagningsvin
  • 2 msk rödavinbärsgelé
  • 2 msk majsena

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.